FOOD-EXPO raz jeszcze
2016-03-31
MA�oda krew A?rA?dA�em A?ycia
2016-03-31

ZASADY PUNKTACJI: W kaA?dej z kategorii przyznano punkty w skali od 0 do 5. Komisja nie oceniaA�a w kategorii a�zKONKURSa�?. Komisja liczyA�a 3 osoby.

 

 

A� 1.KOLOR.KLASA 2.PLANSZA 3.POTRAWA 4.WIERSZ 5.KONKURS RAZEM MIEJSCE
Lp. Klasa Wychowawca

klasy:

Wylosowany owoc: A�

SALA

1. 1a M.GA?rak-Pniak porzeczka 403 4,6 3,5 3,3 4,5 2 17,9 12
2. 1b J.Cywka mandarynka 304 4,6 4,3 4,3 4,5 2 19,7 6
3. 1c M.HuminiA�owicz arbuz 205 4,6 4,3 3,8 4,3 3 20,0 5
4. 1d R.Sobczak kokos 21 5 4,5 4,8 4,6 2 20,9 3
5. 1e D.Kwiatkowska malina 34 4 4,6 3,8 3,8 2 18,2 11
6. 1t M.SiegieA�czuk banan 26 4,3 4 4 3,6 2 17,9 12
7. 2a J.KotliA�ski wiA�nia 306 4,6 4 4,3 4,1 2 19,0 9
8. 2b P.A?obocki winogrona 209 3,1 1,5 3,5 4 3 15,1 15
9. 2c K.Koper jagoda 405 4,6 4,6 4,5 5 3 21,7 1
10. 2d M.Mucowska truskawka 206 4,5 4,3 4,5 4,6 1 18,9 10
11. 2e B.KuA?miA�ska pomaraA�cza 204 4,5 4,1 4,8 4,3 3 20,7 4
12. 2t J.Winiarska czereA�nia 303 4,3 4,8 4,1 4,5 2 19,7 6
13. 3a K.Pajewski cytryna 24 3,6 4,1 3,6 3,6 1 15,9 14
14. 3b B.Brzezik agrest 404 0 0 0 0 0 0
15. 3c M.Matyszczuk grejpfrut 406 0 0 0 0 0 0
16. 3d E.Lewicka jabA�ko 305 4,3 4,6 4,3 3,8 4 21,0 2
17. 3e B.Krop gruszka 307 0 0 0 0 0 0
18. 3t M.Salamon brzoskwinia 35 4,3 4,6 4,3 4,5 2 19,7 6
19. 4t A.FabijaA�ska A�liwka 37 2 2,6 2,1 3,6 2 12,3 16

 

UWAGA: Maksymalna liczba punktA?w moA?liwych do zdobycia: 25.